Minőség

Bontott téglák kézzel pucoljuk, válogatjuk - csak a legjobb egész téglák kerülnek raklapra - majd fóliázzuk, a biztonságos szállítás érdekében. Egy raklapra: kisméretű tégla esetén 400 db kerül, nagyméretű téglából 252 db. A raklapozott bontott tégla vásárlása azért fontos, mert könnyen bele eshet abba a hibába, hogy az olcsóbb, ömlesztett, malteros bontott téglát választja amely elsőre ugyan olcsóbbnak tűnik, de valójában növeli a költségeit, hiszen a kőműveseivel meg kell pucoltatni - plusz idő és pénz- , majd nagy valószínűséggel nem lesz meg az építkezéshez kalkulált darabszám és a rengeteg törmelék (fél- és negyed téglák) elszállításáról is gondoskodnia kell.

A választott minőséget a cél határozza meg, nem mindegy hogy „látszó” falat épít, vagy olyan falat, amelyre vakolat kerül. Vakolt fal esetén tökéletesen megfelel a gyengébb minőségű bontott tégla, de "látszó" felület esetén, tehát kandalló, kemence, járófelület, fal, érdemes jó minőségű bontott téglát vásárolni.

Antique Bricks® célja

Célunk hogy az Antique Bricks® márkanevet csak ellenőrzött minőségű bontott téglák, és bontott téglából készült termékek viseljék. Már külföldre is értékesítünk, ezért számunkra különösen fontos, hogy a piacon hosszútávú biztos, központi szerepet töltsön be az Antique Bricks®

Amellyel nem márkát, hanem minőséget szeretnénk teremteni! Célunk hogy szakértelmünk segítségével olyan téglát kínáljunk, amely beépítésre kész állapotban van, és minőségében - „szín, méret, felület” - megfelel igényeinek.

Már több százezer bontott téglát adtunk el... Miért?!